WhatsApp Image 2021-11-13 at 17.32.34O víkendu 13.-14. listopadu se konala řada turnajů Grand Prix s účastí proseckých hráčů. Vybíráme z výsledků a medailových úspěchů na turnajích v Plzni, Praze i třeba v Olomouci.

GPC U17 Braník

Výsledky: online

Zúčastnili se: Kryštof Coufal, Amélie Maixnerová, Filip Titěra

Vydařený turnaj v Braníku přinesl prosecké finále dvouhry chlapců, v němž Kryštof porazil Filipa. Singlové zlato si vybojovala také Ami, která ve finále přehrála Paterovou. Na nejvyšší stupínek se pak dostala i v deblu společně s Erikou Osičkovou, když v posledním zápasu dne své soupeřky porazily 29:27 ve třetím setu. Filip s Kryštofem v deblu obsadili druhé místo, v mixu pak naše páry Kryštof-Ami a Filip-Erika shodně skončily na třetí příčce. Skvělý turnaj v konkurenci starších protihráčů!

GPC U15 Olomouc

Výsledky: online

Zúčastnila se Klára Gerbelová, která jela do Olomouce zabojovat o důležité body pro postup na MČR. V singlu si poradila s Jančíkovou a Axmanovou, v semifinále po třech setech podlehla Natálii Krajčí. V deblu s Viktorií Hanzlovou obsadila Klára 5. místo. I když si své skóre v žebříčku nezlepšila, předvedla Klára dobré výkony a nakonec to na postupovou 17. příčku stačilo!

GPD U15 Plzeň

Výsledky: online

Zúčastnili se: Gabriela Frühaufová, Maria Ivankova, Michal Pihera

Vydařený turnaj zejména pro Gabču, která si poradila se všemi soupeřkami a vyhrála singla, ve finále porazila svou deblovou partnerku Adélu Abrahamovou – společně pak ovládly i čtyřhru. Medaili si vybojoval také Michal třetím místem v deblu po boku Kristiana Krejčíka a Marika, která v mixu s Matějem Petiškou i v deblu s Anetou Pixovou shodně obsadila třetí místo.