Ve dnech 10.-12. prosince se konal odložený turnaj GPA dospělých – Velká cena města Plzně. Z proseckých hráčů vybojovala medaili pouze Berta v deblu, další hráči ale sehráli napínavé zápasy 2. kol či čtvrtfinále.

Výsledky: online

Zúčastnili se: Berta Ausbergerová, Jiří Nývlt, Václav Palán, Václav Podivín, Filip Stádník, Adam Šulc, Ivana Treperová , Jan Vorlík a Michaela Zelinková.

V mixu tentokrát hrál Vašek s Míšou a prošli do osmičky, kde podlehli turnajovým jedničkám Ehmovi a Krpatové až 21:23 v rozhodující sadě. Velká škoda! Berta s Pavlem Synovcem vypadla ve druhém kole. Adam s Klárou Šilhavou dokonce už v prvním, los byl nemilosrdný – úřadující mistři ČR Hubáček-Fuchsová byli nad síly našeho páru.

Jirka v singlu vyzval v prvním kole Jaroslava Holečka, dokázal s ním hrát dva vyrovnané sety, ale nakonec zvítězil soupeř. Míša ve svém prvním kole narazila na pozdější překvapivou vítězku Lucii Krulovou, které podlehla výrazným bodovým rozdílem, ale po kvalitní hře.

V deblu Vašek s Adamem prošli též mezi osm nejlepších, ale prohráli s hradeckým párem Hubáček-Holub. Filip s Vencou hned v prvním kole podlehli dvojici Bureš-Synovec.
Ženský debl přinesl jedinou medaili, a to pro dvojici Berta-Lucie Černá, které v semifinále ve třech setech prohrály s párem Krpatová-Kurzová.