WhatsApp Image 2022-05-15 at 11.55.29Ve dnech 14. – 15. 5. se konalo po tříleté pauze mistrovství ČR pro kategorii nejmladších u11. Za prosecký oddíl reprezentovali pod vedením trenérky Anežky Limanovské, Jolanka Coufalová, Miky Matějka a Tonda Vrba.

Výsledky: online

Vstříc vzdálené destinaci jsme se vydali v pátek společně, ubytovali již tradičně v těšínském hotelu Central u nádráží, procházkou došli na večeři abychom nabrali dost sil na víkendový mistrovský turnaj.

V sobotu po slavnostním zahájení a české státní hymně jsme se pustili do základních skupin. Jolanka v základní skupině si dokázala připsat 3 výhry a postoupila do vyřazovací části pavouka. Tam dokázala vyhrát po třísetové bitvě nad Kalužovou, pak ji zastavila pardubická Valča Burgetová a po vítězném zápase o konečné pořadí si odváží skvělé umístění 9/12 z celkových 36 holek z celé republiky!

Tonda si z turnaje odváží spoustu poznatků, zkušeností ač nedokázal najít recept a dostatečně rychlé nohy aby si urval alespoň jednu výhru ale přece pro něj největší vítězství je, že se na turnaj dostal a zúčastnil ač trénuje od září 2021.

Miky si ve skupině připsal 2 výhry a i přesto se dokázal díky skvělému skore dostat do vyřazovací části pavouka, kde ho hned v prvním kole zastavil Vojta Vlk.

Pro všechny zúčastněné to byla obrovská zkušenost a maximální užití si celého turnaje aneb je to prostě zážitek být na mistrovství ČR!

AL