Během měsíce prosince se konala jak republiková mistrovství, tak i nižší turnaje GPC a GPD, kterých se účastnili naši hráči a sbírali své úspěchy či první turnajové zkušenosti. Níže naleznete přehled výsledků a odkazů na ně. Všem přejeme vše nejlepší a hodně motivace do soutěžní sezony 2023.

GPD U13 ve Vinoři

Výsledky: online

Turnaje pořádaného naším oddílem se zúčastnili Hana Petrů, Jolana Coufalová, Hedvika Kučerová a Vladimír Svoboda pod vedením trenérky Dity Marešové. Vládíkovi se pořadilo vyhrát dvouhru a čtyřhru s parťákem Havlisem, Hanka s Hedvikou zase ovládly čtyřhru dívek. Hanka navíc obsadila třetí místo ve dvouhře.

GPC U15 Nové Město nad Metují

Výsledky: online

Turnaje se zúčastnily Kristýna Zátková a Maria Ivankova.

GPD U15 Liberec

Výsledky: online

Turnaje se zúčastnila Kristýna Gerbelová, která získala třetí místo ve dvouhře a čtyřhře dívek.

GPD U15 Skalka

Výsledky: online

Zúčastnili se: Kristian Bíba, Adam Nedvěd, Andrej Teslenko

Andrej se stal vítězem čtyřhry a smíšené čtyřhry, v singlu obsadil třetí místo. Kiki se mohl radovat z druhého místa v mixu, Adam zase z prvního turnajového vítězného zápasu.

GPC U13 Vinoř

Výsledky: online

Turnaje se zúčastnil Vládík Svoboda a stal se vítězem čtyřhry a obsadil druhé místo ve dvouhře chlapců.

GPC U19 Vinoř

Výsledky: online

Zúčastnili se Jana Flusserová a Tomáš Orlík, společně vyhráli mix a Jana se prosadila i na první místo dvouhry dívek, Tomíno obsadil ve dvouhře třetí místo.

GPD U17 Skalka

Výsledky: online

Zúčastnili se Veronika Berková a Petr Bříza. Petr se stal vítězem dvouhry, Verča v singlu obsadila druhé místo, stejně tak i v mixu. Zlato získala za čtyřhru společně s Agátou Frimlovou.