DSC_0589Se zpožděním se vracíme k turnaji GPC U13 Open na Hamru, kterého se zúčastnila početná enkláva proseckých hráčů. A podařilo se získat i mnoho medailových umístění. V turnaji startovali Gabča Kuptíková, Jana Flusserová, Vanda Sedláčková, Klárka Kučerová, Ivča Treperová, Pepa Rákosník, Jirka Zlatník, Honza Solar, Kryštof Coufal a Kuba Pavlíček.

V mixu bylo naším maximem čtvrtfinále. Ale došly do něj hned tři naše páry a pořádně zabojovaly o medaili: Pepa s Klárkou uhráli dvakrát 15 bodů na Srnce s Koliášovou, Gabča s Honzou 17 a 14 na Krále a Klímovou. A vůbec nejlepší výkon předvedli Jirka s Ivčou, kteří trápili Leciana a Pavelkovou až do koncovky třetího setu 21:17 19:21 a 19:21. Veliká škoda!

Ve dvouhře kluků už to cinklo Pepovi, který prošel do semifinále a v něm podlehl celkovému vítězi Bláhovi. Velmi dobře si vedli i Jirka s Honzou, kteří prošli do čtvrtfinále, Jirka podlehl jednoznačně Královi, Honza vyřadil nasazeného Pecku, a pak prohrál s Tomášem Bláhou. V obou klucích „něco“ je, stačí přidat v koncentraci a pracovitosti na tréninku 😉

Mezi dívkami medali získala Gabča která do semifinále přešla přes velmi vyrovnaný zápas s Vandou – 23:21 a 22:20. Jen tak dál, když se budeme navzájem posouvat, můžeme být jen lepší 😉 Pak Gabča podlehla Bursové, ale způsob, jakým porážku přijala (naštvání a touha být příště lepší), hovoří za vše! Čtvrtfinálovou účast ve spodní půlce pavouka přidala i Klárka, která pak nestačila na celkovou vítězku Soukupovou.

V deblu získali bronzové medaile spolu Pepa s Jirkou. Na Bláhu a Krále nestačili.

Mezi dívkami to pak bylo 2. místo pro Janičku Flusserovou, ubojované i v oslabené formě po nemoci spolu s Helčou Chvalovou. A hezké třetí místo pro Vandu s Gabčou, získané uhranými koncovkami 26:24 a 23:21 proti Osičkové a Pavelkové.