DSC_0190V neděli 4. března se konal v Kladně otevřený turnaj GPC U15. Zúčastnila se ho i skupina proseckých hráčů – Kája Nachtmanová, Natálka Stará, Ivča Treperová, Tomáš Orlík, Petr Krejčí a Jirka Zlatník. Podařilo se jim získat hned několik medailových umístění a v dobré konkurenci si zahrát kvalitní zápasy.

Výsledky: czechbadminton

V mixu došli Tomáš s Naty až do finále, cestou po boji vyřadili Petra, který hrál s Tinou Kozempelovou, i druhý nasazený pár Altera-Tyrmerová. Po finálové prohře z toho bylo druhé místo, další do sbírky pěkných umístění tohoto páru. Ivča s Jirkou podlehli už v prvním kole Kučerovi a Pokorné.

Ve dvouhrách se prosadil pouze Tomáš. Ivča prohrála na tři sety s Hoffmanovou, Naty „schytala“ hned do prvního kola Tinu Kozempelovou a podlehla jí 16:21 a 15:21. Mezi kluky Jirka prohrál s Kučerou, Petr postoupil po třech setech s Knytlem do čtvrtfinále. Tam ho čekal souboj s Tomášem, v němž byl úspěšnější Tom. Následně už nestačil hradeckému Pláničkovi, a tak z toho bylo pro Tomáše třetí místo.

V holčičím deblu se naše hráčky utkaly hned proti sobě – Ivča s Kačkou Koliášovou podlehly Nachtm s Tinkou Kozempelovou. Ty byly vyřazeny o kolo dál; z Kladna si tedy odvezou body za třetí místo. Mezi kluky pak Jirka spolu s Pavlicou z Astry skončili ve čtvrtfinále.