beckoParádní závěr sezóny přinesla pro naše týmy 2. regionální liga. SK Prosek Praha B hrál v neděli 18. března ve Vinoři o vítězství v celé soutěži a dokázal o jeden bod přeskočit v tabulce tým Hamru A; prosecké béčko si tak zajistilo výhru v letošním ročníku ligy a možnost ucházet se o západní skupinu 1. ligy v dubnové kvalifikaci. Gratulujeme!!!

Dařilo se i proseckému céčku, které ve stejný den hrálo svá utkání na půdě SK Troja, a dvě výhry pro ně znamenaly udržení celkového 6. místa v soutěži.

Prohlédněte si: výsledky družstev

SK Prosek Praha B nastoupil v sestavě Vítek Šeďa, Miloslav Beznoska, Michal Böhm, Vojta Benedikt, Filip Týc, Honza Jurka, Diana Pražáková, Dita Marešová a Šárka Vlášková. V prvním utkání béčko zaznamenalo remízu s týmem Meteoru C, když bodovali Michal na jedničce, ženský debl, mix Honzy s Didi a Honza s Vítkem v druhém deblu. Mezitím Hamr A v zápase „plném skrečů,“ aneb jak si pořešit skóre porazil Hamr B 8:0. Bylo tedy jasné, že je potřeba z posledního kola vydolovat o bod více než soupeř.

Základem byla naše výhra nad Astrou C. To se i výsledkem 6:2 povedlo, když body ztratili pouze v singlech Vojta a Filip. A když Radotín C porazil Hamr A 5:3, bylo rozhodnuto. Naše béčko se stalo šampionem 2. regionální ligy!

Prosecké céčko hrálo toto kolo v sestavě Michal Bathory, Petr Mazúr, Vašek Podivín, Anton Bocharov, Evžen Stolowitski, Petr Čermák, Jana Havláková, Romča Čechová a Jitka Benešová.

Početně silný tým potvrdil i sílu herní, když porazil domácí SK Troja poměrem 8:0 a stejným poměrem i SK Radonice. Dohromady to znamená 6. příčku pro naše céčko.

Oběma týmům patří gratulace za výkony během sezóny a týmového ducha, béčku budeme držet palce v kvalifikaci o 1. ligu.