aaassasasaasasV neděli 17. listopadu se hrál na Hamru již 10. ročník Memoriálu Pavla Bílka – GPC dospělých. Zúčastnili se i prosečtí, tentokrát pouze chlapi; Filip Stádník, Adam Šrámek a Tomáš Krajča. Největšího úspěchu dosáhl Filip, který společně s Danem Skrčeným zvítězil v pánském deblu. K tomu přidal Tomáš bronzovou medaili za mix s Kačkou Tomáškovou.

Výsledky: tournamentsoftware

filipdanV soutěži mixu Tomáš s Kačkou prošli přes dvojice Pospíšil-Chumchalová a Chlubna-Vrbová do semifinále. V něm byli blízko tomu vzít set Zahrádkovi a Zimmerové, nakonec dvojici „ZZ“ podlehli 18:21 a 13:21. I tak radost ze společně získané medaile a fajn hry.

V singlu Adam podlehl v prvním kole domácímu Tymešovi, v zápase o pořadí udolal mosteckého Orose. Tomáš zvládl v koncovkách běžecky náročný zápas s Tomášem Pospíšilem 24:22 a 22:20. Ve druhém kole čekal další zástupce Super Stars Most, Jan Port, tentokrát po jednoznačnějším průběhu 21:13 a 21:16. V osmičce pak Vašek Bláha, velká únava a nakonec křeče do lýtka – 14:21 21:15 a 12:21, z medaile se radoval soupeř. Chce to zlepšit kondici 🙂 ale hlavně, že jsem z kurtu odešel po svých a bez vážnějšího zranění.

V deblu nejprve Adama s Jirkou Nývltem i Tomáše s Martinem Králem ve dvou třísetových zápasech vyřadili bratři Wallerové. Tak zbyl jen jeden pár, který to ale dotáhl až k celkovému prvenství – Filip s Danem. Ti hned do prvního kola dostali náročný los, pár Kubiš-Zahrádka. Vyhráli 21:17 a 21:19, pak porazili i Orose s Pospíšilem a ve finále po třech setech Synovce a Bízka.