IMG_1309V sobotu 22. 2. se turnaje GPC U15 v Karlových Varech zúčastnili i prosečtí hráči – Kryštof Coufal, Nikča Hrabcová, Štěpánka Nýdrlová a Filip Titěra. Dosáhli hned na několik medailových umístění – Kryštof spolu s Ondřejem Kaplanem vyhrál čtyřhru, Filip získal stříbro v singlu a Štěpánka po boku Lucky Tománkové stříbro v deblu. Bronz pak patřil našemu mixu Kryštof-Štěpánka a Filipovi v deblu s Kristiánem Haškem.

Výsledky: online

Pro naše hráče U13 nácvik na nadcházející turnaj GPB dopadl docela dobře, mix Kryštofa a Štěpy narazil v semifinále na pozdější vítěze Srnce s Vnoučkovou, Nikča s ašským Balšánkem vypadla v prvním kole, Filip s Malvínou Skrčenou ve čtvrtfinále po třech setech s Kaplanem a Tománkovou.

V singlech Štěpánka zapsala 5/8 a nestačila na Vnoučkovou, Nikča bohužel hned v prvním zápase podlehla Tománkové. V prvním kole vypadl i Kryštof po třech setech s Kaplanem, zato Filip se přes Biedermanna, Haška a Fošuma dostal až do finále! Dobrá práce, odměnou byl zápas proti Adamu Srncovi, účastníkovi ME U15.

V deblu Štěpa s Luckou prošly do finále celkem s přehledem, na Dvořáčkovou a Vnoučkovou však recept nenašly. Mezi kluky Filip a Kristián v semifinále vypadli se Štychem a Wasylkowem, ale pomstil je pak Kryštof, který stejný pár po boku Ondry Kaplana porazil na tři sety.