aaaasasaasVe dnech 18.-20. září se hrál mezinárodní turnaj kategorie U17 v Trenčíně. Turnaj zařazený do seriálu BEC měl dramatické okolnosti skrz vývoj pandemie koronaviru, nakonec se ale hrálo a náš jediný zástupce Adam Šulc vybojoval bronzovou medaili ve smíšené čtyřhře spolu s Klárou Šilhavou.

Výsledky: online

V pavouku mixu jako nenasazení Adam s Klárou prošli přes polský pár Jasek-Jochacy, rakouskou dvojici Bailoni-Rumpold a slovenský pár Gunda-Slosiariková. V nedělním semifinále už bohužel nestačili na turnajové jedničky Simeona Suchého a Míšu Telehaničovou 21:8 7:21 a 16:21. Celkově tedy bronzové medaile!

V deblu hrál Adam s Matějem Rzeplinským, bohužel vypadli už v prvním kole s rakouským párem Bailoni-Nicolussi 17:21 a 23:25.

Před pátečním „uzavřením“ Slovenska se podařilo „vniknout“ do země našich východních sousedů čtvrtečním příjezdem. Všechny potěšilo, že se turnaj na poslední chvíli nerušil a i v náročných hygienických podmínkách mohl proběhnout. Další vývoj mezinárodních soutěží jistě ovlivní stav pandemie a opatření v jednotlivých zemích – přejme si, abychom mohli soutěžit, potažmo cestovat i dále…