Kronikářka se na začátku záznamu omlouvá, že přináší výsledky jen telegraficky a až po sezóně. Ta byla v lecčems nová, došlo k reorganizaci systému turnajů, zavedení věkových kategorií U12-U18, a hrály se pouze turnaje GPA-GPE. Bohužel, vedle nedostatku balónů se v našem oddíle objevil i nedostatek tréninkové morálky. Na výsledcích to ovšem příliš znát nebylo: ligové družstvo skončilo třetí v celostátní lize, a ke druhému místu mu chyběl jen malý krůček. Mistrem se stal Meteor před Spoji a našimi, ČKD Kompresory A nastupovaly v sestavě Jurka, Kubiš, Parkán, Gregor, Vostřák, Matoušková, Vopálenská, Stádníková. Naopak B-družstvo nám tentokrát radost neudělalo, obsadilo totiž poslední, osmé místo v národní lize a sestoupilo do krajského přeboru.






Proč hovořím o bronzovém roku: vedle dospělých totiž obdobného úspěchu dosáhli i žáci v kategorii U14. Tým ve složení Stádník, Svoboda, Macková, Vondráková nejprve obsadil první místo v krajském přeboru, a tím si vybojoval účast na přeboru ČR. Tam skončil na krásném třetím místě, vyhrála Křemže před Ivančicemi.

A co se nakouslo, mělo by se dokončit, proto ještě k poslední části titulku tohoto článku. Dita Feiferová je totiž hlavní nositelkou úspěchu v kategoriích U16 a U18, až se skoro zdá, jako by kromě ní v oddíle nikdo nebyl ;-). Mezi staršími dorostenci je Dita druhá na Přeboru ČR, Michaela Bencová je 5.-8., holky společně jsou stříbrné i v deblu, v mixu je Dita 5.-8. Na Mezinárodním mistrovství ČSFR juniorů v Mostě hraje Dita mix se Spurným a v konkurenci hráčů z Československa, Německa a Maďarska získává druhé místo! A proč tedy hovoříme o zlaté Ditě? Inu – v kategorii U16 Dita sice zaváhá na přeboru ČR v Benátkách, kde je „až“ 2. v singlu, ale na federálním mistrovství v Chropyni již dvouhru dívek vyhraje a získá titul mistryně ČSFR U16 (v deblu s Homůlkovou a v mixu s Martincem je shodně 5.-8.).

A konečně abychom dostáli povinnosti společenské, oddíl slavil v roce 1992 hned dvě významné svatby. 25. 4. 1992 uzavřeli sňatek Jan Boháč a Milada Nováčková, a 20. 6. 1992 si řekli své ano Dana Matoušková a Petr Kykal. Kronika jménem všech v oddíle přeje novomanželům vše nejlepší do společného života a spoustu malých, zdravých a veselých dětiček. 😉