V sezóně 1991/1992 zazářili naši muži, a to předevím Honza Jurka a jeho deblový parťák Radek Gregor. Na Mistrovství ČSFR totiž společně nenašli ve čtyřhře mužů přemožitele. Kronika za tento ročník je psána zpětně a uvádí pouze přehled výsledků, u mistrovského titulu kluků se ale pozastavuje a říká: „Kluci si pro tuto cennou trofej došli přes několik napínavých a opravdu těsných tříseťáků.“ To ovšem nebylo z pro náš příznivých výsledků zdaleka vše: Honza sám ještě získal bronzovou medaili z mixu, který hrál společně s Danou (naposledy příjmením Matouškovou). Dana byla společně se Zimmerovou stříbrná ve čtyřhře žen, Diana Stádníková si ze stejné disciplíny odnesla bronz (hrála s Kalivodovou). Jen těsně medaile unikly Verče Vopálenské – v singlu byla pátá až osmá, stejně tak v mixu s Radkem.






Zastavme se ale ještě u výsledků Honzy a Radka z průběhu sezóny. Na turnajích GPC pravidelně sbírali medaile – Honza vyhrál GPC v Mostě v singlu, s Radkem v deblu a s Danou v mixu. Na Meteoru byli kluci v deblu druzí, stejně tak v Hradci Králové, dubnový přebor ČR v Kladně opět vyhráli (tam byla ovšem z našich jednoznačně nejúspěšnější Dana – zvítězila ve všech třech disciplínách). A na turnajích GPB (jako dnešní GPA) to nebylo o mnoho horší – Memoriál Holobradého Honza s Danou vyhráli v mixu, v deblu byli Honza s Radkem třetí a v singlu Honza pátý. GPB na Montasu v Hradci Králové vyhráli kluci v deblu a stejně suverénně si vedli i na Bílé Hoře v Plzni.

A aby nezústalo jen u úspěchu národních (byť vyhrát federální titul, to už je opravdu něco!): Honza se 3.-5. dubna 1992 zúčastnil Akademického mistrovství světa, které se konalo ve švédském Karlstadtu. Spolu s hráčem Meteoru Ondřejem Lubasem tam obsadili 3. místo v deblu!

Kromě toho se Honza a Dana Matoušková nominovali do výpravy na Mistrovství Evropy 1992, Diana Stádníková byla v družstvu žen na Uber Cupu. Dana se dále zúčastnila řady mezinárodních turnajů jako členka reprezentačního družstva.

Výsledky dospělých v sezóně 1991/92 jsou v historii oddílu bezprecedentně dobré. O Honzovi a Radkovi byla řeč, turnaje GPC a GPB ale pravidelně vyhrávají i děvčata – Dana, Diana a Verča, Pavel Kubiš, Jirka Parkán, dobře si vedou i Vráťa Vostřák, Michaela Bencová, Gabriela Filzová a Dita Feiferová. Nad kronikou přeplněnou medailovými umístěními z republikových turnajů se doopravdy nelze ubránit hluboké úctě…