gpau15O víkendu 11.-12. února hostila ZŠ Vinoř turnaj GPA U15. Z našeho klubu startovala početná skupina hráčů, velkých výsledků dosáhli především Petr Bříza a Štěpánka Nýdrlová, kteří vyhráli hned čtyři disciplíny z pěti – pouze dvouhra dívek zůstala „neobsazena“ (Štěpánka se rozhodla v ní nestartovat). Petr se mohl radovat z „hat-tricku“, tedy výhry v singlu, v mixu se Štěpánkou a v deblu s Matyášem Puffrem, Štěpánka přidala ještě děblové zlato s Terkou Grznárovou. Gratulujeme!

Výsledky: online

V turnaji startovali: Veronika Berková, Petr Bříza, Agáta Maixnerová, Daniel Nachtman, Štěpánka Nýdrlová, Klára Tvrdíková, Matyáš Hašek. Trenéři: Anežka Limanovská, Tomáš Krajča.

V mixu byli Petr a Štěpánka dvojicí převyšující ostatní páry pojetím. I když udělali své úderové chyby, nakonec dovedli turnaj do vítězného konce. Set jim vzali fináloví soupeři Puffr a Grznárová. Radost z uhraného kola po dramatickém průběhu mohla mít Verča, která s Albertem Kňazovčíkem zdolala pár Krejčiřík-Pargačová (pak narazili na Petra a Štěpánku).

V singlu Dan uhrál první kolo, pak bohužel hned narazil na Petra. Ten prošel turnajem nakonec beze ztráty setu a poradil si i s těžkými nedělními soupeři Fandou Vrchotickým a Matyášem Puffrem.

V dívčí dvouhře Klárka uhrála první zápas, ve druhém sice bojovala, ale nestačila na turnajovou jedničku Terku Grznárovou. Verča doplatila na obtížný los a podlehla v prvním zápase Holubářové. Agi hrála „krvák“ proti Vernerové, kde otočila skóre 16:20 ve třetím setu zpět ve svůj prospěch. Pak sehrála ještě jeden kvalitní, ale bohužel nakonec neúspěšný zápas s Michaelou Fedorkovou. Cenné zkušenosti v kategorii U15.

V deblu Petr spojil netradičně síly s Matyášem Puffrem a turnajem prošli bez zaváhání, i když v jednotlivých setech museli zapnout a hrát disciplinovaně, zejména v semifinále proti dvojici Pešek-Mojdl. Kluci to zvládli i přes jistou únavu z průběhu turnaje a radovali se ze zlatých medailí.

V dívčím deblu Verča a Klárka hezky bojovaly a sehrály tři sety proti silnému páru Holubářová-Hodačová. Agátka hrála s Luckou Bednářovou a prošla do čtvrtfinále. Tam už je zastavila Štěpánka a Terka Grznárová, nakonec jasné vítězky, které s úsměvem na tváři překonaly i další překážky v podobě párů Hodačová-Holubářová a Hnilicová-Malá.

Veliká gratulace Petrovi a Štěpánce, i další hráči podali dobré výkony a získali mnoho podnětů pro zpětnou vazbu, na čem pracovat a co zlepšovat. Sezóna 2023 je téměř celá ještě před námi, tak trénujme, ať jsme příště ještě lepší 😉 Related: new york public library address, forum remboursement alisa, maury county clerk of court, michaels distribution center tracy, ca, bright starts exersaucer replacement parts, yelawolf wife sonora rosario, who has more hits than r kelly, glendale az police scanner, stephen donelson fatts, button background image android, disadvantages of imaginative play, jinkx monsoon brother, https kynect ky gov benefits, sophia principles of management quizlet, barbers point beach cottages pictures,Related: what smell do wolves hate, tribonacci sequence calculator, did steve coogan’s dad really die in the trip to greece, stif squatch frame weight, brianne howey looks like, luz elena y alberto barros se separan, clarion life sciences consulting, freshfields stronger together, staten island dead body found, bioluminescent beach kauai, torf seigneur de tourville, craigslist louisiana atvs for sale by owner, sam morrissey neil morrissey, wakeeta fort release date, sulphur dioxide allergy,