Ve dnech 14.-16. dubna se hrál ve Vinoři turnaj GPA dospělých – Memoriál Ivana Škáchy. Vzpomínku na dlouholetého badmintonového funkcionáře a rozhodčího uctili také prosečtí hráči. Nejlépe ze všech pak Michaela Zelinková, která se stala vítězkou dvouhry žen.

Výsledky turnaje

Do turnaje zasáhli Berta Ausbergerová, Gabriela Kuptíková, Václav Palán, Václav Podivín, Vanda Sedláčková, Natálie Stará, Adam Šulc, Ivana Treperová, Veronika Tvrdíková, Šárka Vlášková, Jan Vorlík a právě Michaela Zelinková.

V mixu dosáhli na bronzový medailový úspěch Adam s Klárou Šilhavou, když si poradili i s juniorskou reprezentační dvojicí Rázl-Osladilová a ve dvou těsných koncovkách semifinále podlehli Šelongovi a Mlčochové.

Ve dvouhře žen jsme získali hned dvě medaile. Vanda se přes Kohoutovou a Kobylákovou dostala do semifinále, kde prohrála s krumlovskou Lucií Černou. Míša ve výborné formě jako turnajová dvojka prošla do finále přes Bouberlovou, Foukalovou a Hořínkovou. S Lucií Černou svedla hezkou finálovou bitvu se šťastným koncem 16:21 22:20 a 21:15. Velká gratulace!

Vašek s Adamem postupovali jako turnajové dvojky v deblu spodní polovinou pavouka přes Rázla a Dvořáka ve třech setech, poradili si i s Ehmem a Skálou. V semifinále je však zastavil nově složený pár Janáček-Hubáček.

Velice pěkně, i když bez medailové odměny, zahrály také debl Ivana s Vandou, když ve čtvrtfinále prohrály s párem Koliášová-Osladilová až 19:21 ve třetím setu.

Celkem je to skvělá bilance z turnaje GPA a budeme věřit, že si hráči zachovají nebo ještě vylepší formu pro baráž o extraligu a 1. ligu.