První celá porevoluční sezóna přinesla našim dospělým nejen radost z vydařeného soustředění a stmelení oddílu, ale také z výsledků. A-týmu se podařilo v napínavé tabulce národní ligy uspět a vybojovat si prvním místem návrat do nejvyšší soutěže. Na úspěchu se podílela sestava Jan Jurka, Radek Gregor, Pavel Kubiš, Jiří Parkán, Vratislav Vostřák, Dana Matoušková, Diana Stádníková a zpočátku také Veronika Vopálenská, ta však v průběhu sezóny oddíl pro jiné zájmy opustila.

Národní ligu hraje také B-tým (Mrázek, Brada, Mikulka, Jaroš, Šeďa, Klubal, Bencová, Filzová, Fibírová), a povede se mu se udržet díky 7. místu. C-družstvo pokračuje ve spanilé jízdě a vyhraje 2. KP a získá postup do nejvyšší krajské soutěže (Jurka st., Jungmann, Řasa, Boček, Boháč, Šolcová, Jungmannová, Jurková, Nováčková M., Vlčková).

Dorostu ve složení Lamm, Šajtar, Filz, Svoboda st., Feiferová, Nováčková I., Kristlová, Stádníková M. se příliš nedaří a v kraji končí 4. Výkonnostně vyčnívá Dita Feiferová, která dokonce vyhrává 1. NKT a vybojuje si postup na přebor ČSFR, kde získá s Filzovou 5. místo v deblu. Na tomto turnaji startuje ještě také Diana a je 2. v singlu a deblu.

Z individuálních výsledků dospělých lze vyzdvihnout zejména medaile z mistrovství ČSFR. Kompresory si z něj odvážejí hned tři bronzy, a to konkrétně díky mixu Honzy a Dany, deblu Honzy a Radka a deblu Diany s Hrubešovou. V sezóně jsou některé výsledky ještě lepší, například Pavel Kubiš je 2. v singlu na GP Meteoru stejně jako debl Jurka-Gregor, Diana je 2. v Hradci Králové a 1. v deblu s Danou; v Plzni jsou holky v deblu druhé. Velké ceny Chropyně se účastní pouze 9 mužů a 5 žen, nehrají se singly, ale našim se daří: Jurka-Gregor ovládnou debl, Jurka-Matoušková mix a Matoušková-Stádníková jsou v deblu druhé. A na Memoriálu Holobradého (kde jsou vítězové poprvé odměněni finančními cenami) končí Diana v singlu na třetím místě.

Cesta dospělého družstva zpět do první ligy byla trnitá. Vedla přes pohodlné první kolo, kde ČKD A porazilo Liberec B 8:0, Bohumín 7:1 a Ostravu 8:0. Mezitím ČKD B podlehlo Hradci Králové 0:8, remizovalo 4:4 s Brnem a porazilo 8:0 Líšeň. Ve druhém kole si áčko poradilo 8:0 s béčkem a 6:2 s Líšní, béčko podlehlo Ostravě 3:5. Ve třetím kole áčko porazilo Brno 6:2 a remizovalo s Hradcem Králové 4:4. Nejvážnější soupeř v boji o postup nás sice porazil na sety 11:9, na míče jsme ale vyhráli 213:212 my, a stále jsme vedli tabulku. Béčko uhrálo dvě remízy 4:4 s Libercem B a Bohumínem. V předposledním kole národní ligy se dařilo: áčko porazilo Brno 6:2, Ostravu 7:1 a také Hradec Králové 5:3, když Radek hrál pěkného singla na 3 sety s Bášou, také Diana prohrála na 3 sety se Šimákovou – už poněkolikáté – ale ten vytoužený a tolik potřebný bod vybojoval Pavel. Béčko uhrálo výsledky 6:2 s Líšní, 4:4 s Bohumínem a 3:5 s Libercem B.

Poslední, páté kolo, přineslo obrovské překvapení. Diana onemocněla, a tak za ni zaskakovala – zcela bez tréninku! – Veronika. A byla záchranou, neboť se jí podařilo porazit Bášovou, vybojovala nečekaný bod a zachránila áčku postup. Výsledky 4:4 s Hradcem Králové, 7:1 s Brnem a 8:0 s Ostravou znamenaly jistotu postupu. Béčko sice podlehlo 2:6 Bohumínu a 1:7 Líšni, ale porazilo 6:2 Liberec B a udrželo se v soutěži.