Další dvě sezóny tráví družstvo dospělých v národní lize, vždy mu těsně unikne postup zpět do nejvyšší soutěže – jednou je lepší Chropyně, podruhé zase Hradec Králové. Zato žáci a dorostenci postupně získávají víc a víc úspěchů ve svých kategoriích. V roce 1985 je nejlepším žebříčkovým umístěním 2. pozice Dany Matouškové (dnes Kykalové) na národním žebříčku starších žáků (do dvacítky se přitom vešly ještě 5. Soukupová, 9. Stádníková, 10. Vopálenská a 20. Nováčková). Už o sezónu později ale musí být seznam mnohem delší: dorostenecké družstvo vyhrává krajský přebor, stejně si vedou i starší žáci; a přemožitele nenajdou ani na národním přeboru!

Výmluvné jsou i žebříčkové pozice: mezi dorostenci je Jurka na národním žebříčku 4. a Gregor 7., v dorostenkách si nejlépe vedou sestry Lacinovy – Jitka je na žebříčku 1., Eva 4., na 7.-8. místě je Matoušková. Přebor ČSSR (mistrovský turnaj nejvyšší úrovně v dorostu) vyhrává ve dvouhře Jitka Lacinová, Honza Jurka je třetí.

Ještě hezčí pohled je na žebříček starších žáků: mezi kluky jsou nejlepší 3. Šeďa, 7. Klubal, 8. Schröfel a 12. Sluka, ovšem děvčata teprve ukazují, co to znamená vládnout své kategorii: v první desítce je šest našich hráček a první čtyři místa mají následující obsazení: Matoušková, Vopálenská, Stádníková, Soukupová (všechny TJ ČKD Kompresory)! (osmá je dále Bencová, desátá Nováčková).

Podobná dominance je zcela výjimečná – dnešní žebříčky nabídnou jediný podobný případ, tři dívky z Astry na prvních třech místech singlového žebříčku kategorie U13. Ovšem naší silné generaci z 80. let vláda nad žebříčky a družstvy vydržela až do nejvyšší mládežnické kategorie dorostu; a vedla k ligovým úspěchům, mistrovským titulům a mnoha vítězným turnajům i v dospělých.