Starším žákům se po odchodu většiny opor příliš nedařilo, oddílu ale začaly růst další naděje mezi žáky mladšími. Tam rázně na scénu velkého badmintonu vstoupil Filip Stádník, v kronice zachycený na neodolatelně rozkošných fotografiích z domácího kvalifikačního turnaje. Nejvíce se mu ovšem dařilo na druhém krajském turnaji 13. prosince na Spojích – kronika červeným písmem říká „Stádník dnes opravdu zabodoval!“ a má pravdu, Filip totiž vyhrál dvouhru, s Michalem Svobodou čtyřhru a s Luckou Homůlkovou i mix. Ovšem už měsíc nato mu spadl hřebínek, kronika říká: „Stádníkovi se tentokrát vůbec nedařilo – vypadl v prvním kole.“ Což však stále znamená vítězství v deblu s Michalem, který byl dále druhý v singlu a v mixu také stříbrný s Mackovou.






Co se týká žákovských družstev, vedla si střídavě. Starší žáci ve složení Lamm, Čapek, Pulchart, Šajtar, Filzová, Kristlová, Nováčková a Feiferová skončili třetí v krajském přeboru po výsledcích: Meteor 5:2 Motorlet 4:3 Sever 7:0 Benátky 7:0; Spoje 3:4 Kladno 3:4 ZMZ 3:4; Spoje 3:4 Motorlet 5:2 ZMZ 3:4; Spoje 2:5 Motorlet 3:4 ZMZ 3:4.

Zato mladší žáci Filip Stádník, Michal Svoboda, Lucie Homůková, Eva Macková, Dana Povondrová a Petra Dujíčková krajský přebor vyhráli, a to přesto, že se prvního kola v září nemohli zúčastnit, protože oddíl nezajistil doprovod. Dál uhráli následující výsledky: Meteor 5:0 Spoje 5:0 Motorlet 5:0 Kladno 4:1 ZMZ 1:4; Spoje 5:0 Motorlet 5:0 Kladno 3:2 KŽ 5:0 Sever 5:0; Kladno 5:0 Sever 5:0 KŽ 3:2 ZMZ 5:0 Motorlet 5:0.

A v samotném závěru jsme byli nejúspěšnějším oddílem i na krajském přeboru nejmladší kategorie. V domácím prostředí haly ČKD vyhráli singly Filip a Lucka a společně byli druzí v mixu. Turnaje se bohužel nezúčastnil Michal, který onemocněl, a proto má smůlu a není zdokumentovaný na fotografiích, které zdobí kroniku i okolí tohoto článku…

P. S.: Filip a Lucka hráli v týmu Prahy také na regionálních výběrech (Českokrumlovský pohár) a středočeskému kraji vybojovali 1. místo.